Mediterràniament Jamaicans

El pròxim Dissabte 18 d’Octubre la Mirona de Salt acollirà una de les comptades parades que Train to Roots té programades al llarg de l’Estat. Celebrant el seu desé aniversari, els sards arriben per exhibir-se i mostrar perquè ocupen un lloc privilegiat en l’escena Reggae italiana.  Per si no fós suficient, els acompanyarà una altra banda abonada als ritmes jamaicans i que es troba en ple període de consagració dins el panorama reivindicatiu valencià i de tot l’estat espanyol: Aspencat.

aspencat-cartell

Més enllà de compartir les arrels musicals caribenyes sobre les quals s’han nodrit per aixecar la seva proposta musical, el que segurament es mostra com a tret identificatiu per ambdós grups és la voluntat d’aportar el seu gra de sorra a l’evolució d’aquests estils a través dels seus darrers treballs.

Tan Growing com Essència reflecteixen el diàleg entre els ritmes i les tendències que perduren en el temps -ska, reggae, roots…- vers l’impacte creixent i en constant desenvolupament de les propostes fonamentades en l’ús de sintetitzadors i altres equips electrònics. Des del Hot Situations fins al Queden Matinades comprobem de manera expressa l’influència del dub step així com d’altres pinzellades que tan ens poden transportar a les melodies mediterrànies tradicionals com a les bases més profundes de la música negra.

En definitiva, si voleu una bona dosis d’intensitat sonora, missatge combatiu i la millor de les vibracions per no deixar de contonejar-vos de costat a costat, no perdeu l’oportunitat de presenciar aquesta proposta amb una de les bandes més consolidades del Reggae mediterrani i el grup que sembla destinat a ocupar durant un bon grapat d’anys els llocs més visibles de l’escena catalanoparlant.

Publicat a Orella Activa

l’Optimista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s