Només Tu

Del text a la il·lustració

Aquestes línies són per tu, perquè no oblidis que et tinc present. Perquè no dubtis que penso en tu i que m’agrada comptar-te. Si llegeixes aquesta entrada segurament ja saps les raons per les quals ho escric i els motius que m’han portat a dedicar-te una estona d’aquesta tarda grisa i pesada en apuntar les meves paraules cap a la teva persona. Sí, l’has ben encertada.

Tot i que pot ser estàs explorant aquests paràgrafs en un pla més voyeur, encuriosit(da), buscant saber quines intencions o xafarderies amaguen aquestes proclames tan directes. Potser només tens ganes de descobrir alguna novetat, de desxifrar algun enigma que fa temps que et ronda pel pensament i que has vist clarament reflectit en el títol.  Això, o podries estar a l’expectativa de trobar aquella declaració sobrecarregada de sucres refinats que sol corretejar per les xarxes socials intentant mostrar tota aquella intensitat emotiva que no sabem projectar en el Món real.  

nomes tu2

Siguis qui siguis són per tu. Per quina raó estaries llegint tot això si no fos així? 

No et mostris escèptic/a davant una crida tan difusa, doncs des de la primera síl·laba només es fixava en tu. En qui ets o vas ser, i fins tot el qui seràs d’aquí en endavant i que d’alguna manera et portarà a aquest escrit que t’apel·la i et reconeix, que t’identifica en aquest pronom que no parla de mi, encara que tampoc es refereix a algú llunyà i incert. A tu, només a tu. 

Què més et podria dir si ja ho saps tot? Podria esplaiar-me hores i hores narrant totes i cadascuna les coses que ens van portar a ser part d’aquest nosaltres en el que ens tutegem i ens reconeixem amb una sola mirada. Però no serviria de res. Més enllà d’introduir-te el dubte i la por a que potser no parlo de tu, a que hi ha la possibilitat que hi ha altres persones més tu que tu mateixa. Així que millor no posem tanques i portes al camp, que tothom pugui dir-se, fer-se i sentir-se part de la crida que més el plagui. Per mi, mai deixaràs de ser tu.